bildet viser Bilder fra kronekampen 2022

Ytterligere to i avgang, men fem nye spillere

Ytterligere to av A-lagsdamene til KIL har forlatt klubben i løpet av august, men laget har hentet inn fem solide erstattere.

Mille Leer Sandstad
Mille Leer Sandstad har flyttet til Trondheim for studier.

Mille Leer Sandstad har kommet inn på studier i Trondheim, mens Rikke Skundberg Voldengen skal avtjene førstegangstjenesten i Forsvaret. Trener Rune Skasberg takker begge for innsatsen.

– Det er kjedelig å miste to dyktige fotballspillere, men studier og militæret er vrient å konkurrere mot. Vi takker begge for godt bidrag i KIL-drakta!

Rikke Skundberg Voldengen
Rikke Skundberg Voldengen er i militæret og er dessverre ikke tilgjengelig for spill i KIL-drakta.

 

Fem nye spillere

Hele fire nye, lovende midtbanespillere er nå klare for å gjøre en innsats for laget som kjemper helt i toppen i sin avdeling.

Anna Gjerde fra Eidskog er en hardtarbeidende spiller. Hun har vært med både i kamptropp og treninger på A-laget tidligere, og vil bidra svært godt i gruppa. Julie Ekre har imponert på treninger med A-laget etter sommerpausen, og bidrar mer og mer. Julie har et bra steg og gode ferdigheter. Henriette Thomassen er en jente fra Lunner som er teknisk begavet. Henriette er en god ballspiller og avslutter som har levert bra på KIL J17 i regional. Gruejenta Nora Svartkjønnli har også gjort sine saker bra på KIL J17 i regional. Nora er en smart spiller som ofte er involvert i mål, sier trener Rune Skasberg.

– I tillegg ble Vilde Østensen løfta opp i A-stallen i mai i år etter meget gode prestasjoner på trening der hun hospiterte i vår, og i J19 NM. Vilde er allerede en svært god forsvarsspiller som har prestert meget godt i de kampene hun har fått muligheten på A-laget.

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?