bildet viser VIF - KIL

Tung kveld i hovedstaden

Det var en optimistisk gjeng som dro til hovedstaden mandag kveld, men oppgjøret mot VIF endte dessverre ikke som ønsket for de unge KIL-jentene.

Jevnspilt 1. omgang

VIF er eneste laget som har slått våre beste kvinner i år, og er definitivt et godt lag med god blanding av spillere. Trygge med ball og en vilje til å spille ball i de fleste situasjoner gjør de til en vrien motstander.

Etter et VIF-press første 15 minutter jevner kampen seg ut, og KIL får mer og mer spill på hjemmelagets banehalvdel. Akkurat i denne perioden får Mari Rosendal Nyhagen drømmetreff fra 20 meter og kan se ballen fyke inn i mål bak Thea Engen.

Resten av omgangen hadde KIL ballen mest, men klarte ikke å skape de helt store målsjansene.

2. omgang

Andre omgang startet med aggressive KIL-jenter, og vi følte vi nærmet oss utlikning. Dessverre for oss var motstanderens keeper, Klara Thorsrud Sporsem, svært god i denne kampen. Svært god i feltarbeidet, og de gangene vi kom til avslutning tok hun det som kom.

Og når energien i KIL dabbet noe av tok VIF mer over banespillet, og satte inn 2-0 på en retur. Der og da var kampen avgjort, og vi avslutter med å være i det gavmilde hjørnet slik at kampen ender 4-0 til VIF.

-Vi er selvsagt skuffet når vi taper kampen, men vi er svært fornøyde med siste del av 1. omgang og første del av 2. omgang. Dessverre klarer vi ikke å utnytte våre gode perioder slik VIF gjør. Det handler litt om tilfeldigheter, men mest om at VIF var bedre enn oss siste tredjedel i dag, oppsummer en skuffet trener Rune Skasberg.