Bilde fra kampen KIL mot Kolbotn i J19 NM

Videre i J19 NM

I sommertemperatur på Gjemselund vant KIL mot Kolbotn i J19 NM. En solid første omgang var nok til å sende gjestene ut av norgesmesterskapet.

 

 

Henriette Thomassen, Vilde Aarhus og Maren Evenstad sørget for scoringene i første omgang på Gjemselund. Et aggressivt og tent hjemmelag skapte de fleste målsjansene i omgangen, men gjestene bet godt fra seg og hadde også sine muligheter.

 

Til Mitt Kongsvinger oppsummerte trener Rune Skasberg med følgende etter kampslutt:

– Jeg pleier å si at vi stiller med et ungt lag, men i denne matchen var vi litt eldre enn motstanderen vår. Vi var effektive og relativt gode i den første omgangen og vi kunne ha punktert det og scoret et par i andre omgang også, men isteden får de inn ett mål og får litt trua. De scorer ett til på overtid, men seieren var aldri truet selv om det ble 3-2, forklarer han.

 

Nå venter 1. runde i senior-NM onsdag 8. mai. Motstander er divisjonskollega Frigg.

 

Kampfakta 

KIL Kvinner – Kolbotn 3-2 (3-0)
Gjemselund, 100 tilskuere

1-0, 11 min: Henriette Thomassen
2-0, 21 min: Vilde Kristine Aarhus
3-0, 31 min: Maren Grøterud Evenstad
3-1, 76 min: Nathalie Dreier Dybdahl
3-2, 90 min: Emilie Solstad