Fantastisk ramme rundt gårsdagens serieåpning mot Mjølner.

-Vi nærmer oss målet før kronekampen

Søndag 10. september inviterer KIL Kvinner til festdag på Gjemselund da laget tar imot Medkila til årets kronekamp. Drøye to uker før kampen er det allerede samlet inn over 300 kroner per tilskuer. En fornøyd KIL-leder Morten Aasvangen kan konstatere at oppmerksomheten og støtten til kvinnefotballen i Kongsvinger blir stadig sterkere.

 

-All ære til jentene og alle andre som har stått på slik at vi har fått inn såpass mye penger så langt. Det talentfulle laget har sjarmert med flott fotball og gode resultater de siste årene, og fortjener all den støtten de kan få. Hvis vi skal klare å opprettholde satsingen også de neste årene, er vi avhengige av skikkelig støtte og solid et solid tilskuertall på denne kronekampen, forteller Morten Aasvangen.

 

bildet viser Morten Aasvangen
Daglig leder Morten Aasvangen.

 

Målet er 400 kroner

I midten av august hadde spillerne selv en ringerunde til bedrifter i distriktet, og kan fortelle om et interessert, engasjert og støttende næringsliv i lokalmiljøet. Dessuten har en egen «kronekamp-komite» med Øystein Løberg, Lars Erik Fremming og Aasvangen selv lagt ned en betydelig innsats for å samle inn mest mulig penger.

-Jeg er rett og slett imponert over hvordan folk står på for at dette skal gå i mål. Vi håper å kunne samle inn minst 400 kroner per tilskuer, og det ser absolutt ut til at dette er innen rekkevidde, sier KIL-lederen, som håper på like stor dugnadsånd og blant innbyggerne i byen og distriktet.

-Vi har satt i gang en egen kampanje med vipps og spleis, som skal gjøre det enkelt for folk å bidra med den støtten de har anledning til. Vi har også satt i gang en konkurranse blant alle de aldersbestemte lagene i klubben der vinnerne får en treningsøkt med Vegard Hansen, sier Aasvangen, som håper alle de unge talentene blir tatt godt imot i denne kronerullingen.

-Dette er svært viktig både for laget og for klubben. Hver eneste krone teller.

 

Du kan støtte KIL Kvinner med et valgfritt kronebeløp:

SPLEIS #328031 eller

Vipps #124862

 

Husk hjemmekampen lørdag 26. august mot Bjørnevatn på Gjemselund kl 14:00.