KIL med tre nye poeng hjem fra Sarpsborg

Tre poeng hjem fra Sarpsborg

Med to mål i hver omgang ble det en komfortabel seier for KIL-jentene og en hyggelig tur hjem fra Sarpsborg.

 

Flotte mål

De rødkledte tok kommandoen fra start, og det tok kun noen få minutter før Naomi Griffin bredsidet inn dagens første mål.

Med dagens to scoringer er Naomi oppe i ni scoringer denne sesongen, og Mitt Kongsvinger påpekte at hun nå er den med nest flest scoringer i Norges tre øverste ligaer.

– Det er veldig gøy, men så er jo jobben min også å score mål. Så da er det vel egentlig bare å fortsette med det, ler hun etter kampen.

Dagens andre mål ble satt inn av Hannah Moen Skasberg etter en god gjennombruddspasning av Anna Gjerde.

—Det var gøy og veldig lenge siden sist. Det ble en tøff kamp og det var veldig varmt. Vi har jobbet veldig mye med det høye presset i det siste og er det vi får resultater av i dag, forteller Skasberg til Mitt Kongsvinger.

 

KIL-dominans også etter pause

I andre omgang fortsetter KIL-overtaket, og etter et godt oppbygd angrep ender et innlegg fra Helene Lexerød i vertenes mål.

– Først og fremst må jeg være ærlig å si at jeg ikke forsøkte på noe skudd, men at det var ett innlegg som keeperen slapp inn mellom bena. Det var selvfølgelig deilig å se at ballen rullet i mål etter det, og spesielt i dag da ettersom jeg har spilt her før. Det er jo digg å slå de når jeg ikke spiller her. Jeg synes vi har utviklet oss bra gjennom sesongen, sier venstrebacken til Mitt Kongsvinger.

Halvveis i omgangen kommer vi igjen flott igjennom på vår venstreside, og Naomi er selvfølgelig på rett sted til rett tid og setter 4-0.

 

Kapteinen oppsummerer

-Synes vi spiller en god kamp hvor vi styrer kampen fra start til slutt. Vi har mange fine angrep og med litt mer nøyaktighet kunne vi scort enda flere mål. Sarpsborg skaper svært lite, og det de skaper noe på en våre egne feil. Godt å vise at vi kan ta poeng på bortebane også. En solid kamp, avslutter Emma Lien Håpnes.

Kampfakta

Sarpborg 08 – KIL Kvinner 0-4 (0-2)

Sarpsborg stadion, 100 tilskuere

0-1, 4min: Naomi Griffin

0-2, 32min: Hannah Moen Skasberg

0-3, 56min: Helene Marie Unneberg Lexerød

0-4, 70 min: Naomi Griffin

 

Tabell finner du ved å klikke her.

Vi trenger flere støttespillere!

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?