KIL kvinner feirer etter seier mot Nanset i Larvik

Strålende seier i Larvik

KIL stakk av med alle poengene mot Nanset fra Larvik. På en liten bane og mot tøff motstander holdt de rødkledte roen og vant fortjent.

Erfarne Nanset-spillere

Nanset kom fra storseier mot Stabæk 2 i forrige serierunde (seier 5-1), og hadde klare ambisjoner om å gjøre det vanskelig for de unge KIL-jentene. Hjemmelaget har mange gode spillere med erfaring fra toppfotball, og viste også fra starten av kampen at de kunne utfordre KIL dersom vi gav de rom og tid.

Dog var det KIL som dominerte førsteomgangen. Flere ganger kom gjestene rundt på sidene og skapte flere halvsjanser. En sterk motvind for KIL skapte noen utfordringer, men når pasninger og bevegelse satt spilte vi oss fint fri og satte hjemmelagets tre midtstoppere under press.

Rett før pause satte Emma Håpnes ballen kontant i mål fra 16 meter. Alt så ut som en fortjent ledelse frem til assistentdommer vinket på en god hoveddommer. En av de røde var i offside når Emma skjøt, og etter assistentdommer sin vurdering var dette forstyrrende for hjemmelagets keeper. En tøff beslutning og dermed 0-0 til pause.

Med vinden i ryggen sikret KIL seieren

I andre omgang har KIL vinden i ryggen, og har veldig god kontroll på kampen. Hjemmelaget på sin side forsvarer seg meget godt, men skaper svært lite offensivt.

Atten minutter ut i omgangen flikker Kaja et innkast fra Helene videre til Naomi. Toppscorer Naomi drar seg forbi sin oppasser og blir løpt ned innenfor målfeltet. Klart straffespark! Iskalde Gina sender keeperen en vei og ballen i det andre. Deilig scoring!

Derfra og ut kampen skaper vi de største sjansene, mens hjemmelaget var kun farlig frempå ved to anledninger. Dermed endte kampen med en ny seier for KIL.

Trener og kaptein oppsummerer

-Solid kamp av oss. Vi møter et fysisk og godt lag på en liten bane, men klarer likevel å styre kampen og skape nok sjanser til at vi vinner fortjent. Veldig fornøyd med hele troppen i dag, sier trener Rune Skasberg.

Kaptein Emma Lien Håpnes oppsummerer:

-En vanskelig bortekamp som jeg synes vi vinner fortjent. Vi skaper ikke all verdens av sjanser, men kommer oss til endel bra angrep. Det ble en skikkelig slitekamp hvor det er tøffe dueller og om å gjøre å krige best. Godt å se at vi kan vinne sånne kamper også.