bildet viser Thea Engen

Thea Engen trives mellom stengene i KIL

Thea Engen er ungjenta som trives aller best mellom stengene på fotballbanen.  17-åringen går på NTG Kongsvinger, og har spilt for KIL i snart to år. Hun har vært i A-lagstroppen helt siden hun kom fra Lillehammer.

 

– Jeg er født i Oslo og oppvokst på Lillehammer. Jeg startet å spille fotball for Nidelv IL, så flytta jeg til Lillehammer og begynte å spille fotball for LKFK. I Kongsvinger bor jeg med to andre jenter som spiller fotball, sier den unge keeperen, som trives svært godt i KIL.

-Det er dyktige trenere i KIL, og spillerne på laget er veldig hyggelige. I tillegg er det et miljø som setter utvikling i fokus. 

 

Lyst på toppserien

Sin unge alder til tross, har Thea Engen allerede en imponerende merittliste.

-Da jeg var 13 år, kom jeg på kretslaget hvor jeg spilte til jeg var 15 år. I min tid i LKFK deltok jeg på flere cuper som vi vant, blant annet Maxiturneringen og Briskebyturneringen. I tillegg spilte vi i regional liga for J15. Da jeg begynte på videregående, valgte jeg NTG Kongsvinger og byttet klubb til KIL, sier Thea Engen, som beskrives som en veldig hyggelig jente som kommer på trening for å gjøre jobben. Hun er en seriøs spiller og stiller alltid best mulig forberedt. 

-Mine ambisjoner for laget er å kjempe i øvre halvdel av andre divisjon og være en utfordrer for opprykk. På lengre sikt har jeg lyst til å spille i toppserien.

bildet viser Thea Engen

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?