bildet viser Mille Leer Sandstad

Hodespesialisten Mille Leer Sandstad

Mille Leer Sandstad er Kongsvingerjenta som har spilt rødt og hvitt siden hun startet å spille fotball i femårsalderen. Nå er hun 19 år, går siste året på NTG Kongsvinger og er i sitt første år i A-lagstroppen.

 

– Fotball er det morsomste jeg gjør, og noe jeg har lyst til å holde på med så lenge som mulig. Så får man se hvor god man kan bli, sier Mille Leer Sandstad, som allerede har vært med og vunnet flere cuper og blitt seriemester med aldersbestemte lag for KIL.

 

Gøy å spille i KIL

– Det har alltid vært gøy å spille i KIL. I år er vi en fin gruppe med mange gode, unge fotballspillere. Jeg synes det er veldig bra at klubben nå satser mer på kvinnene enn de siste årene. Jeg personlig syntes det var gøy å se opp til spillerne på damelaget da jeg var liten, sier den unge damen, som av lagvenninnene beskrives som en hardtarbeidende og målrettet midtstopper. De hevder at hun er en god duellspiller som er trygg å ha bak i forsvaret og som tar ansvar, og at en av hennes styrker er at hun er en god hodespiller som gjør at hun vinner mange dueller og en gang iblant et par scoringer.

-Sesongen i år blir viktig. Skal vi holde oss i andre divisjon må vi være blant topp fem i vår avdeling. Målet er absolutt å holde oss, noe jeg også tror er helt mulig. 

bildet viser Mille Leer Sandstad

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?