bildet viser Seier mot Raufoss i serieåpningen

Solid serieåpning på Raufoss

Det var aldri noen tvil om hvem som var det beste laget i ammunisjonsbygda denne lørdagen. Det tok to minutter før første ballen lå i nettet bak hjemmelagets keeper på Nammo stadion og spillesugne jenter i rødt gav seg ikke før stillingen var 6-0 i gjestenes favør.

Høyt tempo med klart overtak til de røde

Kampen åpnet i høyt tempo, og det var litt tilfeldigheter som gjorde at Frida Grønhella kom alene med keeper. Det var dog lite tilfeldigheter når Grønhella elegant rundet Raufoss sin sisteskanse og rullet ballen i mål. Flott scoring av Eidskogjenta.

Vertene var absolutt med i kampen i åpningen, og selv om det var mange debutanter i gult spilte de fin fotball. Men denne lørdagen var KIL-jentene svært skjerpet og rullet etter hvert over hjemmelaget med flotte kombinasjoner og godt gjenvinningsspill. Det var rett og slett gøy å se de unge jentene valse over motstanderen.

Fornøyd kaptein

Kaptein Emma Håpnes oppsummerer:

-Synes vi spiller en helt grei kamp. Vi vinner kampen fullt fortjent, og styrer kampen fra start til slutt. Mye bra offensivt og vi ser igjen mye av det vi har øvd på på trening. Ikke alt som sitter helt 100 prosent, men en veldig god start av jentene som vi skal være veldig fornøyde med!

Raufoss – KIL Kvinner 0-6 (0-4)

Ca. 100 tilskuere

0-1, 2 min: Frida Stangnes Grønhella

0-2, 13 min: Ingrid Hellerud Ihlebekk

0-3, 33 min: Ingrid Hellerud Ihlebekk

0-4, 39min: Hannah Moen Skasberg

0-5, 50min: Kaja Brendengen Rosenlund

0-6, 80min: Victoria Sunde Møller

Neste kamp er mot Storhamar, lørdag 30. april kl 16:00.