Bilde av utmarsj Odd mot KIL

Tap mot blivende seriemester

Med kronekamp og over 600 på tribunen inviterte vertene til fotballfest. Dessverre møtte gjestene opp litt for sent og stillingen var 3-0 før KIL meldte seg på.

Mareritt-åpning

Kampen kunne ikke åpnet verre for våre unge jenter. Før minuttet var spilt scoret vertene på sin første avslutning.

I tillegg til at gjestene fra Kongsvinger presterte under pari var hjemmelaget også svært effektive i omgangen. Dog må det sies at hjemmelaget har et svært rutinert og robust mannskap med mye fysikk som duellspillet bar preg av gjennom det meste av kampen. I tillegg er de offensivt gode med ball og skapte mye trøbbel for KIL – spesielt i kampens første 20 minutter.

Godkjent andre omgang

Pausepraten gjorde tydeligvis godt for de rødkledte og de siste førtifem viste KIL seg fra en langt bedre side. KIL presset frem flere feil hos vertene og skapte noen farligheter foran Odd sitt mål uten tellende resultat.

-Som lag virket vi preget av anledningen, og kom ikke opp på normalt nivå med eller uten ball. Vi endrer defensiv struktur i pausen og presterer en godkjent andre omgang oppsummerer trener Rune Skasberg.

Les hva Mitt Kongsvinger skrev om kampen ved å klikke her.

Neste kamp: KIL Kvinner – Hamkam, søndag 5. november kl. 11:30.