Oversiktsbilde fra kampen KIL mot Stabæk

Tap i generalprøven mot Stabæk

Det ble tap mot Stabæks rekrutter i generalprøven for våre beste kvinner lørdag formiddag på Gjemselund. I en tett og jevn kamp ble et stjerneskudd rett i vinkelen fra gjestene det som skilte lagene etter full tid.

 

Hovedtrener Rune Skasberg svarte følgende til Mitt Kongsvinger rett etter kampslutt:

– Det er ikke bra nok, det må vi bare være dønn ærlige å si. Samtidig var det greit at vi fikk det nå, så kan vi bruke uka godt fram til neste søndag. Jeg var i veldig mye bedre humør forrige helg, enda da tapte vi 2-0, men da mot et enda bedre lag. Jeg synes vi fikk til veldig lite av det vi ønsker med ball og klarer ikke å dominere kampen slik som vi ønsker og det er kjedelig, sier treneren.

 

Kampen startet positivt for våre unge jenter, og spesielt første halvdel av omgangen spilte KIL seg fint igjennom presset til gjestene fra Bærum. Flere ganger kom KIL til gode innleggsposisjoner, men foran mål var vi ikke dyktige nok. Gradvis kom også Stabæk til flere situasjoner, og omgangen ebbet ut målløs.

De siste 45 minuttene ble preget av høyt press fra Stabæk og KIL fikk sjelden til sitt vante spill. Nesten halvveis ut i omgangen får gjestenes midtbanespiller stjernetreff fra 20 meter og ballen går rett i krysset. Et flott skudd.

KIL fikk muligheter til å utlikne, og nærmest var vi når Amalie Aasvestad rundet gjestenes keeper noen minutter før slutt. Dessverre for oss rekker motsatt stopper å skyve over, og med en ruvende sklitackling ender sjansen opp med en corner.

 

Amalie Brunes spilte på topp for KIL, og avsluttet samtalen med Mitt Kongsvinger på følgende måte:

– Jeg synes vi ser veldig freshe ut egentlig. Litt dårligere i dag enn vi var forrige helg, og det virket som om vi hadde litt tunge bein og noen slitne kropper, men vi kommer til å heve oss godt til seriestarten om ei uke, hevder Amalie.

 

Les hele saken fra Mitt Kongsvinger ved å trykke her.

Banner annonse seriekamp