Bilde av situasjon fra A-lagets kamp mot Mallbacken

I rute til årets sesong

Mallbacken var best og vant fortjent i Charlottenberg lørdag. Våre jenter leverte en god første omgang, men ble et nummer for små i andre omgang mot elitettanlaget fra Sverige.

Trener Skasberg var spent før helgens treningskamp:

-Jeg var veldig spent på hvordan vi skulle matche en så god motstander. Det er stor forskjell på J19-kvalik og profesjonelt elitelag på nivå to i Sverige.

-Jeg synes vi kommer svært godt fra kampen. Spesielt første del av kampen er jeg svært fornøyd med. Da mener jeg vi er det beste laget, og var gode i både presspill og kombinasjonsspill. Etterhvert spiser svenskene seg inn i kampen, og vinner selvsagt fortjent, oppsummerer Skasberg.

Nær ledelse

Kampens utfall kunne (og burde?) blitt annerledes. Etter 55 minutter header Ingrid Ihlebekk inn 1-0 til KIL på corner. Dessverre var dommeren svært pirkete og mente at en KIL-spiller hadde lent seg mot keeperen og annullerte scoringen.

Ett minutt senere scorer hjemmelaget kampens første godkjente mål, og legger på til 2-0 noen minutter senere.

Vi ønsker Mallbacken masse lykke til i Elitettan sesongen 2024.