Situasjonsbilde fra kampen KIL - Røa

Poengdeling i åpningskampen

Amalie Garsjø Brunes brukte bare åtte minutter på å sette sesongens første seriescoring for KIL Kvinner på Gjemselund. Resten av kampen ble et jevnt, fartsfylt og intenst oppgjør da Røa2 kom på besøk i seriepremieren søndag 21. april. Kampen endte med poengdeling og ett mål til hvert av lagene.

 

-Begge lagene går ut i hundre. Det er mye krutt i beina virker det som. Det blir mange lange baller, og på en av de så detter ballen ned og det blir mye kluss. Jeg ser at ballen kommer mot meg, og jeg får snappet den opp. Da var det deilig å bare kunne «curle» den forbi keeperen. En god følelse. Det er slike sjanser en spiss skal utnytte, sa målscorer Amalie Garsjø Brunes til avisa Glåmdalen etter kampen.

 

Krig om poengene

Med hele den faste midtbanetrioen ute med skade, var det klart for flere debutanter i sesongpremieren. En av dem var Maria Holtet, som feiret sin 15-års fødselsdag denne søndagen.

-Dette var stort! Det er en drøm å spille for A-laget, og dette var utrolig lærerikt. Å kunne få debuten på hjemmebane er virkelig spesielt. Det er aldri feil å spille på Gjemselund, bursdagsbarnet til Glåmdalen etter kampen.

Trener Rune Skasberg var fornøyd med Maria Holtet og de andre debutantene.

-Dette ble en opptur totalt sett. Alle de som spilte gjorde en veldig bra kamp. Vi er fornøyde med det meste, bortsett fra at det ikke ble tre poeng, sier Rune Skasberg.

-Denne sesongen kommer vi til å måtte jobbe hardt for hvert eneste poeng, og det synes jeg jentene gjorde i dag.

Kampfakta 

KIL Kvinner – Røa 1-1 (1-1)
Gjemselund stadion, 200 tilskuere

1-0, 9min: Amalie Garsjø Brunes
1-1, 37min: Erle Ødegaard Jonsson

Klikk her for tabell.