KIL takker av seks jenter på A-laget

Takk for innsatsen, jenter!

Andre uken i januar starter oppkjøringen mot det som blir en ny spennende sesong i andre divisjon. Oppsettet har nettopp kommet fra Norges Fotballforbund, og forberedelsene er i full gang på Gjemselund. Seks av spillerne som bidro til en god fjorårssesong blir av ulike årsaker ikke å se i røde drakter på Gjemselund i år. Klubben takker Helene Lexerød, Gina Lein Kjølgård, Julie Randen Ekre, Elin Våde, Ingeborg Løvli og Naomi Griffin for innsatsen, og ønsker alle sammen lykke til videre i sine karrierer.

 

Helene Lexerød

Haldensjenta Helene Lexerød kom til KIL siden 2019, og har vært en del av A-troppen siden vinteren 2022. Helene spilte 26 kamper forrige sesong, og tegnet seg for scoringer i bortekampene mot Sarpsborg08 og Lyn2.

 

Gina Lein Kjølgård

Gina Lein Kjølgård har vært en trygg og solid midtstopper for KIL Kvinner siden hun kom til klubben i 2020. Hun var på banen i hvert eneste minutt av fjorårssesongen, og som lagets faste straffespareksekutør, noterte hun seg for hele syv scoringer i 2023.

 

Julie Randen Ekre

Julie Randen Ekre kom til KIL i 2020, og ble tatt opp i A-troppen høsten 2022. I 2023-sesongen spilte lynvingen fra Otta 26 kamper for A-laget, og noterte seg for ett mål i bortekampen mot Porsanger.

 

Elin Våde

Elin Våde ble tatt opp i A-troppen i fjor sommer. Elin ble skadet i bortekampen mot HamKam i mai, og kom ikke på banen igjen før 26. august, da KIL vant 7-1 over Bjørnevatn. Etter det fikk hun seks innhopp i løpet av høstsesongen.

 

Ingeborg Løvli

Ingeborg Løvli ble hentet tilbake til KIL Kvinner før fjorårssesongen etter flere år i Ull/Kisa. Ingeborg var en solid sisteskanse i 23 av kampene i 2023-sesongen, og holdt målet rent i syv av dem.

 

Naomi Griffin

Naomi Griffin kom også tilbake til gamleklubben KIL Kvinner før 2023-sesongen etter flere år i Ull/Kisa. Med hele 19 nettkjenninger var hun lagets suverene toppsvorer. I sesongåpningen mot Mjølner scoret hun ikke mindre enn fem mål, og hun plusset på med ytterligere tre i bortekampen mot laget fra Narvik.

 

KIL Fotball takker jentene for en formidabel innsats i KIL-drakt og ønsker de lykke til videre i sin karriere!