Bilde av Helene Lexerød

Surt tap i Bærum

Effektive verter tok alle poengene i søndagens seriekamp på Nadderud.

Gjestene i helrødt tok initiativet i kampen, og stresset hjemmelaget i kampen første kvarter. Deretter ble det mer jevnspilt i det flotte høstværet i Bærum.

Hjemmelaget hadde et flott angrep hvor et perfekt innlegg ble satt kontant i mål med hodet fra ti meters avstand.

-Vi startet kampen forrykende, og presset Stabæk bakover. I den perioden var vi gode. Å ligge under til pause etter en god prestasjon var tungt sa trener Rune Skasberg om 1.omgang.

I andre omgang er det spill mot ett mål. Hjemmelaget forsvarer seg godt, men aggressive gjester vinner ballen relativt enkelt tilbake gang på gang. En heading av Naomi Griffin i tverrliggeren er det nærmeste vi kommer første halvtimen. Siste ti minuttene bytter vi inn Amalie Brunes for å få enda mer duellkraft i offensivt målfelt. Rett etter får Stabæk sin eneste målsjanse i andre omgang, og en strålende avslutning gjør at stillingen er 2-0.

-Vi skaper nok målsjanser til å vinne kampen, men skulle gjerne sett at vi er mer tålmodige i vårt angrepsspill. Dog føler jeg med jentene etter denne kampen. Her burde vi definitivt hatt med oss poeng hjem til Kongsvinger, avslutter Skasberg.