Fantastisk ramme rundt gårsdagens serieåpning mot Mjølner.

Storseier i sesongpremieren

KIL Kvinner vartet opp med festfotball i sesongpremieren da Mjølner ble sendt hjem til Narvik med hele 0-7 i bagasjen. Femmålsscorer (!) Naomi Griffin mener laget har mer å gå på.

-Jeg synes vi spilte godt i store deler av kampen, og 7–0 er et glimrende resultat. Men vi har enda mer å gå på, så det er bare å skjerpe seg enda mer til neste kamp, sier storscoreren.

4-0 til pause

KIL Kvinner tok tak i kampen fra avspark, og allerede etter 11 minutter kunne Naomi Griffin sette sin første scoring etter nydelig forarbeid av Kaja Brendengen Rosenlund. Det skulle bli gjennomgangsmelodien denne kalde og våte vårdagen på Gjemselund.

Etter 28 minutter var det Brendengen sin tur til å overliste keeperen fra Mjølner da hun elegant lobbet ballen i mål. Ytterligere to Griffin-mål gjorde at det sto hele 4-0 til KIL Kvinner da dommeren blåste av til halvtid.

Imponerende forestilling

Damene fra Narvik hang litt bedre med etter pause, men en god og opplagt Ingeborg Løvli sørget for å holde buret rent gjennom hele kampen. Etter scoringer av Naomi Griffin i det 52. og 68. minutt, sørget Vilde Østensen for et nydelig punktum tre minutter senere med et langskudd fra øverste hylle.

Blant de imponerende mange som hadde tatt turen til Gjemselund denne kalde vårdagen var også Vegard Hansen, treneren til førstedivisjonslaget til KIL. Som de andre på tribunen var han synlig begeistret over det han fikk se.

-Dette var da en fin serieåpning. Imponerende forestilling av damene!