bildet viser Lagbilde KIL Kvinner A 2022

Klare for serieåpningen: Sikter mot topp fire

Damelaget til KIL er godt forberedt og klare til seriepremiere borte mot Raufoss lørdag 22. april. Damene i rødt og hvitt sikter seg inn på en plass i toppen av andre divisjonsgruppa.

 

-Målet vårt er å bli blant topp fire. Da beholder vi plassen i andre divisjon. Vi er i en tøff gruppe med mange gode lag, men vi har en sterk tropp og hatt en veldig god sesongoppkjøring, så jeg er sikker på at vi skal bite godt fra oss i år også, sier lagkaptein Emma Lien Håpnes.

 

Svært ungt og lovende lag

Med en gjennomsnittsalder på litt over 18 år, er det et svært ungt og lovende lag som KIL damer stiller til årets sesong. Med sine 23 år er Emma Lien Håpnes den eneste i troppen som ikke lenger er tenåring. Lagkapteinen tror likevel ikke mangel på rutine vil bli et savn i årets sesong.

-Vi er et ungt lag, men alle sammen er topptrente og dyktige spillere. Laget er bra besatt på alle plassene, og vi er en svært lojal spillegruppe med topp lagmoral. Det er kamp om plassene, og alle er villige til å gi alt for klubben, sier lagkapteinen, og hovedtrener Rune Skasberg nikker bekreftende.

-Vi har bra dekning på alle plassene. Troppen er intakt og skadefri, og det blir slett ikke noen enkel jobb å ta ut laget.

Pål Håpnes er også i år med i trenerteamet, og med mange NTG-elever i troppen har han ansvaret for mange av jentene på dagtid.

-Det ser veldig lovende ut. Det er lagt ned en god jobb i oppkjøringen, så jeg gleder meg veldig til å komme i gang med sesongen.

 

Klikk her for terminlisten til KIL Kvinner.

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?