Bilde fra kampen KIL - Tynset

Seier i målrikt oppgjør

KIL kvinner vant søndagens treningskamp mot gjestene fra Tynset. Med litt mer effektivitet offensivt kunne de rødkledde fint ha satt enda noen baller bak gjestenes innleide keepere.

Thea og Juliette utlånt for en dag

I forkant av kampen hadde gjestene fått skade og et forfall på sine to keepere som gjorde at de spurte pent om å låne en keeper for best mulig utbytte av kampen for begge lag. Juliette og Thea stilte villig opp og gjorde hver sin gode omgang som Tynsetspiller.

Husk å kjøpe sesongkort. Klikk her for mer informasjon.

Hjemmelagets spill varierte fra det fenomenale til det mindre bra denne dagen. Men det var ingen tvil om hvem som styrte spillet. Det var et jevnt trykk mot gjestenes mål i samtlige nitti minutter, og fire mål føles faktisk noe lavt.

Gjestene var godt organisert og jobbet utrettelig gjennom kampen. Med sine to reduseringer skapte de også spenning i kampen før stopper, Anna, kranglet ballen overstreken etter en godt slått frispark fra kaptein, Emma.

Godt var det også å se at Naomi er sikker foran mål samtidig som også unge Amalie Brunes fikk sin første scoring for KIL kvinner.

Oppsummering fra trener og kaptein

-Rett etter kampen så føler vi at dette var en middels kamp av oss. Men den følelsen skyldes nok ene og alene at vi slapp Tynset inn i kampen da vi egentlig hadde full kontroll på 3-0. Totalt sett vinner vi vår tredje treningskamp i mars av tre mulige, og det å vinne kamper er noe vi skal fortsette med når serien er i gang rett etter påske, avslutter trener Rune Skasberg.

Kaptein, Emma Håpnes, tilføyer:

-Synes vi spiller en helt ok kamp. Vi møter ett lag som ligger godt defensivt, og er vanskelig å bryte ned. Første omgang kladder det litt, og vi finner ikke helt flyten i spillet. I andre omgang synes jeg vi hever oss ganske mye. Har mye bra spill og kommer til mange gode sjanser. Alt i alt en godt gjennomført kamp mot en vanskelig motstander.