Lagbilde av KIL etter seier mot Medkila

Seier i Harstad

Årets første tur til Nord-Norge var til Harstad. Medkila rykket ned fra 1.divisjon i fjor og hadde klare planer om seier hjemme på Harstad stadion.

 

KIL-dominans i første omgang

I første omgang styrer vi det meste på banen, og stresser et spillende hjemmelag til flere feil.

 

Etter 31minutter kommer Kaja Rosenlund fri fra sin oppasser og skyter utakbart i mål. På det tidspunktet svært fortjent.

 

-De første 45 var veldig solide. Vi er trygge med ball, og vi jobber godt kollektivt defensivt. Jentene fikk skryt i pausepraten, sa trener Rune Skasberg.

 

Medkila-dominans i andre omgang

I andre omgang kommer hjemmelaget høyere i banen, og slår en del lengre. Det medfører en del situasjoner og nesten-sjanser til de hvitkledde, men noen store sjanser ble det ikke. Dermed ender kampen med 1-0 til KIL.

 

-I andre omgang tar Medkila mer kommandoen i kampen, men skaper ikke veldig mye trøbbel for Ingeborg. Vi jobber godt defensivt, og igjen holder vi nullen. I dag er jeg imponert og stolt, avslutter Rune Skasberg.

 

Kaptein oppsummerer

Kaptein, Emma Lien Håpnes, oppsummerer kampen:

-Synes vi spiller en veldig god første omgang. Vi dominerer den omgangen og leder fortjent til pause. Kunne kanskje satt en eller to scoringen til før pause, men skal ta med oss mye av det gode spillet. Andre omgangen er en helt annen enn første omgang. Medkila begynner å slå litt lengere, og har en del ball, men vi forsvarer oss godt slik at Medkila ikke får til å skape de helt stor sjansene. Veldig fornøyd med hvordan vi gjennomfører kampen mot en god motstander og på en tørr kunstgressbane.

Kampfakta

Medkila – KIL Kvinner 0-1 (0-1)

Harstad stadion, 125 tilskuere

0-1, 31 min: Kaja Rosenlund

 

Tabell finner du ved å klikke her.