bildet viser Sara Engel Fjeldseth

Sara Engel Fjeldseth har drømmeskuddfoten

Sara Engel Fjeldseth er en spiller som alle lag trenger. Det mener i alle fall lagvenninnene. Trondheimsjenta er 19 år, går siste året på NTG Kongsvinger, og er i sin tredje sesong for KIL. Hun debuterte på A-laget i fjor.

 

– KIL er en fin klubb med høye ambisjoner. Jeg som spiller har tatt store steg siden jeg kom inn i klubben og begynte å spille på andre laget før jeg tok steget opp til første laget. De tør å satse på unge jenter og det er et utrolig bra samhold innad i laget, sier Sara Engel Fjeldseth, som har ambisjoner om å nå så langt som mulig som fotballspiller.

– Jeg ønsker etter hvert å ta flere steg og steg til høyere divisjoner.

 

En skuddfot å drømme om

Sara Engel Fjeldseth begynte å spille fotball i Trondheimsklubben Charlottenlund da hun var seks år gammel.  Der spilte hun helt til hun meldte overgang til KIL for tre år siden. Her spiller hun høyre kant, og ønsker å bidra til å gjøre laget best mulig.

-Bruke mine styrker til fordel for laget. Men også spille fotball med lag venninnene mine slik at vi vinner kampen sammen, sier Sara Engel Fjeldseth, som alltid har et smil om munnen og godt humør, ifølge lagvenninnene:

«Det er umulig å ikke være glad rundt henne. Hun er en slik person som kan lette på trykket i en garderobe og skape stemning. På banen er Sara et mareritt å møte. Hun har en enorm løpskapasitet og en det er vondt å møte i duellene. Sara skal man ikke la komme til avslutning, for med en skuddfot mange kan drømme om, blir det som oftest mål.»

bildet viser Sara Engel Fjeldseth

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?