bildet viser Amanda Lysø

Hardtarbeidende Amanda Bø Lysø

Amanda Bø Lysø har spilt for KIL siden hun begynte å spille fotball. Så langt i fotballkarrieren har 19-åringen både blitt seriemester og vunnet fotballcuper med aldersbestemte lag. Nå er hun i gang med sin første sesong i A-lagstroppen, og håper å nå lengst mulig med KIL kvinner i både divisjon, nivå og utvikling. 

 

-Jeg kommer fra Kongsvinger og går siste år på NTG videregående skole på Kongsvinger. Jeg er en lokal Kongsvingerjente, så jeg er heldig at jeg kan få bo hjemme, sier Amanda Bø Lysø, som beskrives som hardtarbeidende både på trening og skole i tillegg til å være veldig morsom og en av de snilleste personene i klubben.

 

Ønsker å nå sitt fulle potensiale

Amanda Bø Lysø spiller både midtbane og spiss, og forteller at ambisjonene for årets sesong er å beholde plassen i andre divisjon.
-Det er flere dyktige lag som gir oss god motstand og kamp, men vi er et veldig dyktig lag med gode jenter som har mål å bli værende. Det er stort potensiale og en talentfull gruppe. Det er en fryd å spille på KIL. Flinke lagvenninner, gode trenere og fantastisk samhold. KIL er en god arena for spillerutvikling, vennskap og moro. For min egen del ønsker jeg å komme lengst mulig. Prøve å nå lengst mulig i fotballen og nå mitt fulle potensiale.

bildet viser Amanda Lysø

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?