bildet viser Helene Lexerød

Helene Lexerød er en hardtarbeidende back

-Mine ambisjoner for egen karriere er å spille fotball så lenge jeg synes det er det morsomste jeg vet, og så får man bare se hvor langt det bærer. Akkurat nå er jeg bare veldig privilegert over å i det hele tatt få spille fotball og koser meg veldig med det. Hva framtiden bringer vet man aldri, og derfor vil jeg heller fokusere og nyte det som skjer akkurat nå. 

 

Det sier den 18 år gamle Haldensjenta Helene Lexerød, går på NTG Kongsvinger og har spilt for KIL siden høsten 2019. Hun har vært en del av A-troppen siden vinteren 2022. 

-Det å spille i KIL har så langt vært veldig fin opplevelse og har gitt meg mye. Vi er et ganske ungt lag og det bærer det preg av. Vi jobber hardt for hverandre og vil lykkes sammen. Det er et veldig fint utviklingsmiljø i klubben og laget, sier Helene Lexerød.

En hardtarbeidende og støttende lagvenninne

Ifølge lagvenninnene er Helene Lexerød en hardtarbeidende og støttende lagvenninne som bidrar til positivitet og er svært viktig både på og utenfor banen.  

-Jeg begynte å spille fotball som syvåring i klubben TTIF, og jeg spilte for klubben i syv år. I løpet av disse årene i TTIF var jeg også så heldig å få være med andre lag i tillegg. Høsten og vinteren 2019 gikk jeg over til Sarpsborg 08. Her spilte jeg kun en halv sesong før jeg flyttet og begynte å spille for KIL. Jeg har vært innom kretslag og vært på landsdelsamling, sier ungjenta, som spiller back og aller helst høyre back.

-På vegne av laget har jeg som ambisjon om å bidra slik at vi klarer å holde plassen vår i andre divisjon.

bildet viser Helene Lexerød

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?