bildet viser Kaja

Råskinnet Kaja Brendengen Rosenlund

Kaja Brendengen Rosenlund beskrives som en livlig og morsom jente, men et råskinn på banen. 17-åringen fra Valdres er både hardtarbeidende, teknisk og rask, og har vært i A-lagstroppen til KIL siden hun begynte på NTG Kongsvinger i 2020.

 

-Jeg trente først bare med KIL Kvinner mens jeg spilte kamper for Ottestad IL, men etter ett halvt år på NTG meldte jeg overgang. I KIL er det godt samhold, innsats og bra nivå på oss unge spillerne, som ønsker å bidra til at laget beholder plassen i andre divisjon.

 

Ønsker å spille i toppserien

Kaja Brendengen Rosenlund startet sin fotballkarriere i Valdres da hun var fem år på laget Fagernes. Der spilte hun til 13, 14-årsalderen da hun flyttet til Stange og spilte der i ett år.

-Videre har jeg spilt for Ottestad IL der jeg spilte helt til jeg kom til KIL Kvinner og NTG Kongsvinger. Jeg har også vært igjennom sone og kretslag for min aldersgruppe, sier ungjenta, som spiller venstre kant og spiss.

-For KIL Kvinner blir jeg hovedsakelig brukt som venstre kant. Mine ambisjoner og drøm med fotballen er å spille i den høyeste divisjonen for kvinner i Norge, som heter toppserien. 

bildet viser Kaja Rosenlund

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?