bildet viser Ingrid Hellerud Ihlebekk

Målfarlige Ingrid Hellerud Ihlebekk

-Ambisjonene for laget er å gjøre en god sesong og forhåpentligvis holde oss i andre divisjon, da det blir innført et nytt system for kvinnefotballen. Det skal bli færre andre divisjonsavdelinger på landsbasis, og dermed må lagene spille om de plassene som er igjen. Derfor er det viktig at vi blir blant de beste lagene i vår avdeling. Vi ønsker også å utvikle oss sammen, både på og av banen.

 

Det sier den målfarlige kant- og midtbanespilleren Ingrid Hellerud Ihlebekk, som kom fra Sørumsand til KIL og NTG Kongsvinger for snart tre år siden.

– Å spille på KIL er å spille fotball med gode spillere og flotte mennesker. Her pusher vi og støtter hverandre. På Kongsvinger har vi et fint stadion, og andre fasiliteter.

 

Målet er å bli så god som mulig

Fotballkarrieren til Ingrid Hellerud Ihlebekk begynte i Sørumsand IF. Her spilte hun for jenter-03 og senere for guttelaget i samme alder i tillegg til damelaget.

-Jeg spilte også på kretslaget til Akershus som ung. Her sluttet jeg en sesong for å spille på Sørumsand g14, samme alder som meg selv, men kom tilbake til kretslaget siste året der. I 2019, da jeg var 16, flyttet jeg til Kongsvinger og byttet klubb til KIL. Jeg begynte på andrelaget, men ble flyttet opp til A-laget i januar 2020 etter et halvt år i klubben. Siden har jeg spilt for KIL A-lag kvinner, sier den unge damen, som snart fyller 19 år.

-Ambisjonene for egen del er å utvikle seg som spiller og bli så god som mulig. Det er selvfølgelig et ønske om å spille på et høyere nivå senere og etablere seg et sted med en klubb som satser stort og som spiller i en høyere divisjon.

bildet viser Ingrid Hellerud Ihlebekk

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?