bildet viser Julie Eriksen

Duellsterke Julie Eriksen

19 år gamle Julie Eriksen bestemte seg for å satse for fullt på fotball for fem år siden. I 2018 meldte hun overgang fra Eidskog til KIL, og i 2019 begynte hun på NTG fotball.

 

-Jeg har spilt fotball litt av og på frem til jeg var 14 år. Da bestemte jeg meg for å ha fotball som hoved idrett. Jeg har for det meste spilt med guttene i Austmarka før jeg byttet klubb til Eidskog i 2016. Der spilte jeg et par sesonger før jeg bestemte meg for å satse fotball og byttet klubb til Kongsvinger i 2018. I mellomtiden var jeg på sonelaget og en tur innom kretslaget. Siden jeg kom til Kongsvinger har jeg vært innom j15, j17 og D3 før jeg nådde A-laget sommeren 2021, forteller Julie Eriksen.

 

Et godt skuddbein

Julie Eriksen spiller hovedsakelig indreløper, men hun er en spiller som kan bekle flere posisjoner, og har derfor tidligere også blitt brukt som midtstopper og back. Lagvenninnene beskriver henne som en utrolig duellsterk spiller med et godt skuddbein. De hevder at hun utenfor banen har en veeeldig smittende latter som det er umulig å ikke bli i godt humør av. 

-Vi er et lag som består av mange unge og gode spillere med et godt miljø og samhold. På grunn av NTG er det høye ambisjoner og målsetninger i laget som fører til et godt treningsmiljø og gode prestasjoner, sier Julie Eriksen, som håper at laget klarer å beholde plassen i andre divisjon slik at de kan ta videre steg senere.

– For min egen del er målet å bli så god som mulig.

bildet viser Julie Eriksen

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?