bildet viser Poengdeling mot Fart i toppkampen

Poengdeling i toppkampen

Det ble 1 – 1 og poengdeling da KIL damer møtte seriefavoritten Fart til toppkamp på Gjemselund lørdag 21. mai. Bagge lag var ubeseiret før det innbyrdes oppgjøret, og målscorer Victoria Møller var godt fornøyd med kampen.

-Jeg synes vi spilte en veldig bra kamp, og det var så utrolig deilig å se den ballen i mål.  Vi hadde ballen mye, men de har noen gode spisser og er gode på kontringer. Det ble mye kriging og løping, sa midtstopper og målscorer Victoria Stamsø Møller etter kampen.

Intenst og fartsfylt

Fart ble degradert fra 1. divisjon etter fjorårssesongen, og har som uttalt ambisjon å rykke rett opp igjen. Laget fra Øvre Vang var ubeseiret før møtet med KIL, og toppet tabellen med fire seire og 17 – 1 i målforskjell. KIL damer lå på tredjeplass med tre seire på like mange kamper og 15 – 1 i målforskjell.

Det ble en intens og fartsfylt toppkamp med omtrent like mange store sjanser til hvert av lagene. Kongsvingerjentene hadde mye av banespillet i store deler av kampen, men Fart var farlig frempå på kontringer ved flere anledninger. Det var også på en heldig kontring at bortelaget tok ledelsen med avslutning fra kort hold etter bare syv minutters spill. 18 minutter senere var det KIL-damene som kunne juble etter en perfekt slått corner.  Til tross for flere store sjanser, der særlig Frida Grønhella var farlig frempå ved flere anledninger, ble det med en scoring til hvert av lagene.