bildet viser KIL Kvinner Inviterer til kronekamp 18. juni

Stor støtte til damelaget

-Det er tydelig at det lokale næringslivet ønsker å spille på lag med oss i damelaget til KIL. Det er vi naturligvis veldige glade for, samtidig som det er en stor inspirasjon for oss. Det er enda mer gøy å vinne fotballkamper når vi vet at vi har lokalmiljøet i ryggen.

 

Det sier en strålende fornøyd lagkaptein Emma Håpnes, som etter en svært vellykket totimers ringerunde på ettermiddagen 19. mai kunne konstatere at inngangsprisen til kronekampen der KILs damelag møter Fredrikstad 18. juni allerede har passert 270 kroner for hver tilskuer.

 

Trenger støttespillere

Det var stor stemning i klubbhuset og mange fornøyde fotballspillere etter den intense ringerunden. De fleste av spillerne på damelaget var gjennom fire tettskrevne sider med navn og kontaktopplysninger til mer eller mindre fotballinteresserte bedrifter i Glomdalsregionen. Bortsett fra en og annen slengbemerkning om fotball generelt og kvinnefotball spesielt, kunne alle damene fortelle om et interessert, engasjert og støttende næringsliv. Flere av damene skal følge opp noen av sine kontakter på epost.

 

– Dette har vært en veldig positiv opplevelse så langt. Vi trenger støttespillere, og vi er glade og takknemlige for hvert eneste lille bidrag, sier Håpnes.

 

Dette blir en folkefest

Kronekampen er en begivenhet der bedrifter og privatpersoner gir sitt bidrag i form av et valgfritt antall kroner eller øre for hver tilskuer som kommer inn på Gjemselund stadion til denne kampen. Det er første gang at damelaget til KIL inviterer til dette som forhåpentligvis blir en folkefest 18. juni.

 

– Nå håper vi at også private som har lyst til å være med på dugnaden melder sin interesse.  Alle som vil være med på laget er hjertelig velkomne, sier Håpnes.

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?