Seier mot Bossmo & Ytteren

Ny sterk hjemmeseier

Med to scoringer sørget kaptein Emma Lien Håpnes for tomålsledelse til pause, og til slutt ble Bossmo/Ytteren sendt hjem til Mo i Rana med 1-3 i bagasjen.

-Det er deilig og artig når det sitter, for det gjør det ikke alltid. Det er mange år siden jeg scoret to mål i en og samme kamp og ettersom det ikke er hverdagskost, så er det ekstra gøy, sa kapteinen til MittKongsvinger etter kampen.

Kaptein med fininnstilt sikte

Det var ikke gått mer enn syv minutter før Emma Lien Håpnes satte inn sin første scoring på en kontant retur etter et godt slått hjørnespark. Motstanderen viste seg å være et fysisk tøft lag, og kampen ble preget av mange intense dueller. Kaptein Håpnes mente at spillet til motstanderlaget til tider var på kanten av det som burde være tillatt.

-Men vi klarer å holde oss rolige, og vinner de duellene vi skal, sa kapteinen, som selv måtte ned for telling ved flere anledninger.

Etter 33 minutter fikk Kongsvinger frispark fra 20 meter, og Emma Lien Håpnes viste at hun hadde fininnstilt siktet for dagen. En ellers god mostanderkeeper var sjanseløs på det harde og velplasserte frisparket.

Fullt fortjent hjemmeseier

Kongsvingerdamene ble overrasket av et høyt og intenst press i andre omgang, og etter en flott inngripen av målvakt Ingeborg Løvli måtte hun til slutt se ballen snike seg inn ved stolperota allerede i åpningsminuttene av omgangen. De rødkledte lot seg ikke stresse av reduseringen, og fortsatte å produsere sjanser. En enorm trippelsjanse etter 50 minutter endte utrolig nok bare med hjørnespark.

Selv etter at Kaja Brendengen Rosenlund ble sendt av banen med to gule kort etter 70 minutter fortsatte Kongsvingerdamene å skape sjanser. Ti minutter før slutt ble en god og opplagt Tale Buvarp lagt ned inne i sekstenmetersfeltet til Bossmo/Ytteren. Straffesparket ble iskaldt satt i mål av Gina Lein Kjølgård.

KIL Kvinner vant til slutt fullt fortjent 3-1, og avsluttet dagen med tabelltopp før Odd spiller sin hjemmekamp mot LSK Kvinner 2 1. mai.