Tap mot Hamkam

KIL Kvinner tapte lokaloppgjøret mot HamKam

KIL Kvinner tapte lørdagens toppoppgjør mot hardtsatsende HamKam i 2. divisjon etter å ha slitt med å bryte gjennom HamKams solide forsvar. Tross god innsats og høyt press på motstanderne, klarte ikke KIL Kvinner å omsette sjansene sine til mål og måtte se seg slått av en sterk HamKam-lag som scoret tre mål og holdt nullen bakover.

Jevnspilt 1. omgang

KIL måtte gjøre flere endringer i startoppstillingen på grunn av sykdom som herjer i troppen, men trener Rune Skasberg ville absolutt ikke skylde på dette etter dagens kamp.

-Vi startet med en elleve gode fotballspillere, og gjør en ok 1. omgang. Da styrer vi mye av spillet, men sliter med å skape målsjanser på et lavtliggende hjemmelag.

 

Hjemmelaget avgjorde i 2. omgang

Etter pause løftet hjemmelaget seg, og fikk vist seg frem for 347 tilskuere på Briskeby. På en corner ti minutter ut i omgangen får Emma Holtet Lundberg gå opp upresset og heade ballen i mål bak KILs keeper, Juliette Skonnord.

-Etter de siste førtifem minuttene så vinner Hamkam fortjent. Samtidig så er dette en kamp hvor det å få første målet er ekstremt viktig. Det får Hamkam, og det skaper utvilsomt et momentum hos de som vi sliter med å bryte oppsummerer Skasberg.

 

Kaptein, Emma Lien Håpnes, oppsummer tapet på følgende måte:

– Det var en tøff kamp mot HamKam, og vi er selvsagt skuffet over resultatet. Vi hadde flere sjanser til å score, men dessverre klarte vi ikke å omsette dem til mål. HamKam var dyktige i forsvar og var effektive når de fikk sjansen til å score. Nå må vi fokusere på å lære av dette og fortsette å jobbe hardt for å nå våre mål i resten av sesongen. Vi har et sterkt og sammensveiset lag, og jeg er sikker på at vi vil reise oss igjen og kjempe hardt i de kommende kampene.

Kampfakta

Hamkam  – KIL Kvinner 3-0 (0-0)

Briskeby stadion, 347 tilskuere

1-0, 55 min: Emma Holtet Lundberg

2-0, 65 min: Emma Holtet Lundberg

3-0, 89 min: Selma Bakke

 

Tabell finner du ved å klikke her.

Vi trenger flere støttespillere!

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?