Naomi Griffin

Naomi Griffin er tilbake i KIL

Naomi Griffin er et velkjent navn på Gjemselund. Nå vender spissen tilbake til KIL Kvinner etter flere sesonger i Kolbotn, Fart og Ull/Kisa. Forhåpentligvis kommer den meritterte toppscoreren til å bøtte inn mål for gamleklubben i sesongen som kommer.

 

-Det blir veldig spennende å komme tilbake. Laget er mye yngre enn det var sist jeg spilte her, og jeg håper jeg kan bidra med en del mål, men også med erfaring og trygghet til laget, sier Naomi Griffin, som spilte for KIL Kvinner mens hun var elev på NTG i årene 2016 til 2019.


Åtte mål på 19 u-landslagskamper

Naomi Griffin er født og oppvokst på Årnes, men begynte sin fotballkarriere i Ull/Kisa der onkelen hennes var trener. Senere var hun «en tur innom LSK», som hun sier, før hun fant veien til KIL.

-Jeg spilte for KIL Kvinner årene 2016 og 2017.  Deretter spilte jeg for Kolbotn vårsesongen 2018, før det ble utlån til Fart høsten 2018 og permanent overgang våren 2019. Videre har jeg de tre siste sesongene fra høstsesongen 2019 frem til nå spilt i Ull/Kisa forteller Naomi Griffin, som har 19 kamper for U-landslaget, der hun har scoret åtte mål.

-Vi vet ikke så mye om de lagene vi skal møte i årets sesong, men jeg håper at både jeg selv og laget kan utvikle oss og ta nye steg, sier den unge damen, som studerer ledelse på Høgskolen i Kongsvinger og jobber som lærer på Runni ungdomsskole og deltid i en skobutikk.

Naomi Griffin og Rune Skasberg

Fornøyd trener

Det var en fornøyd trener vi møtte etter trening i Kongsvingerhallen.

-Det å få Naomi inn i vår unge spillergruppe er helt topp! Med Naomi får vi en god kombinasjonsspiller og en strålende målscorer, skryter Rune Skasberg.

-I tillegg til å være en god spiller vil Naomi være et godt forbilde for vår unge tropp. Med erfaring fra øverste nivå i Norge vil hun tilføre oss masse både på og utenfor banen.

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?