Oppvarming før kamp - KIL Kvinner

God gjennomkjøring mot VIF

Søndagens treningskamp mot VIF ble en god gjennomkjøring for KIL Kvinner. Selve kampen endte med et knepent tap 3-2.

Årets første treningskamp endte med et knepent tap, men trener Rune Skasberg deppet ikke veldig mye av den grunn:

-Nei. Tap her betyr ingenting. Vi ønsket å få matchet hele stallen, og det var gledelig med så mange gode bidrag fra mange. At alle fikk minimum en omgang mot god motstand er bra for kommende treningsperiode.

Flotte mål

Det tok 45 sekunder før Kaja Rosenlund sendte KIL i ledelsen. En presis pasning fra Helene Lexerød sendte Kaja alene med keeper. Kantspilleren satte ballen sikkert bak vertenes keeper.

VIFs rekrutter er dyktige ballspillere, men de største målsjansene skapte de rødkledde i kampens første omgang. 2-0 ble det etter en ny målgivende fra Helene. Denne gangen var det Naomi Griffin som avsluttet sikkert.

VIF skapte noen halvsjanser før KIL på ny ruller opp et nydelig angrep. Hannah Moen Skasberg spiller flott igjennom Kaja Rosenlund som igjen finner Naomi Griffin foran mål. En kontant avslutning smeller i tverligger og ned på streken. Svært nær 3-0. Minuttet senere reduserer VIF til 1-2 som også blir pauseresultatet.

Ung, yngre, yngst

I andre omgang slipper vi til resten av troppen, og vi avslutter kampen med spillere fra 16 til 19 år.

Det unge KIL-laget starter omgangen sterkt, men etterhvert tar vertene mer og mer over. En jevnspilt kamp ender 3-2, og vi gratulerer VIF med seieren.