Henriette Thomassen

Midtbaneeleganten Henriette Thomassen

Midtbanespilleren Henriette Thomassen fikk sin A-lagsdebut i bortekampen mot Vålerenga 2 i fjor høst. I år tror trener Rune Skasberg at det kan bli det store gjennombruddet for den 17 år gamle jenta fra Lunner.

 

Henriette Thomassen spår at sesongen blir spennende og tøff.

-Det beste med å spille for KIL er at det er godt samhold i gruppa og at det er en god utviklingsarena. Laget er preget av ståpåvilje og samhold i gruppa. 

 

Husk å kjøpe sesongkort. Klikk her for mer informasjon.

 

For et potensial!

Henriette Thomassen går andre året på NTG, og er en sosial jente som liker å være sammen med venner. Hun begynte å spille fotball som femåring i moderklubben Lunner FK.

-Jeg har spilt store deler av min fotball karriere i Lunner. En sesong hospiterte jeg med Raufoss IL. Jeg trente også litt med LSK før jeg flyttet til Kongsvinger. Jeg kom til Kongsvinger høstsesongen 2021. Jeg kom opp i A-stallen høsten 2022 og fikk min debut borte mot Vålerenga 2, sier Lunnerjenta, som har som ambisjon å spille for en god klubb i Norge.

– Jeg ønsker å se hvor langt det er mulig å komme.

Hun tror at teknikk, pasningsfot og spilleforståelse er hennes beste egenskaper som fotballspiller, og hun får full støtte fra trener Rune Skasberg.

-For et potensial! Jenta fra Lunner har en touch som få andre. Blir det gjennombrudd i år?

Henriette Thomassen