Emma Håpnes

Kaptein Emma Lien Håpnes spår en tøff og spennende sesong

-Treningskampene har gått veldig bra. Vi har møtt motstandere med forskjellige spillestil, og vi har fått gode resultater. Vi er fortsatt et ungt lag, men vi kjenner hverandre enda bedre enn vi gjorde i fjor, og nå gjelder det bare å bygge videre på det vi gjorde i fjor. Vi er forberedt på at det blir en tøff og spennende sesong, men jeg kan love at vi skal bite godt fra oss.

 

Det sier lagkaptein Emma Lien Håpnes for KIL Kvinner, som oppfordrer folk til å komme på kamp og støtte laget.

-Interessen er økende, og vi så det så godt i fjor høst da vi satte publikumsrekord nesten hver kamp. Du kunne se det på spillerne at de syntes det var gøy å spille med publikum i ryggen. Det gir litt ekstra. Og det var flere som bort ti oss etter kampen og sa at de var overrasket over at vi spilte så bra fotball.

 

Husk å kjøpe sesongkort. Klikk her for mer informasjon.

 

 

Selvskreven kaptein

Emma Lien Håpnes er den selvskrevne lagkapteinen på KIL Kvinner. Hun har gått gradene i Kongsvinger. Hun ble tatt opp på damelaget til Kongsvinger da hun var 15 år, og der hun hun vært siden. Minus noen avbrekk.

Hun ble kåret til Årets spiller i fjor, og er ifølge medspillerne en inkluderende spiller som bryr seg om hvordan alle på laget har det. De hevder at hun er en veldig trygg midtbanespiller som setter krav til medspillerne sine, er hardtarbeidende og alltid gir alt for laget. Hun har også en farlig skuddfot. 

-Kaptein. Årets spiller i 2022. Det sier det meste om hvor viktig Emma er for laget. Fantastisk både på og utenfor banen, mener trener Rune Skasberg.

 

 

Spiller så lenge hun har tid

Det er travle tider for Emma Lien Håpnes, og det er ikke bare fotballen som krever oppmerksomhet. Hun skal snart levere bachelor-oppgaven om «biologiske barn i fosterhjem» og jobber full tid med barn og ungdom i Kongsvinger.

-Jeg vil fortsette å spille så lenge jeg synes det er gøy og har tid til det. Fotballen tar enormt mye tid, og en blir ikke akkurat millionær av å spille i andre divisjon for kvinner i Norge. Vi legger ned like mye jobb og arbeid i form av trening, men for at vi skal kunne bli enda bedre, må vi også ha mulighet til å kunne fokusere mer på fotballen og ikke bruke masse energi på ting som ikke har med selve fotballen å gjøre. Bedre økonomiske kår vil bidra til at vi kan få fokusere enda litt mer på fotballen og utvikle oss deretter.

Emma Håpnes