Bilde av Hannah Moen Skasberg

Målgarantisten Hannah Moen Skasberg

Etter et kort opphold i Stabæk i fjor høst, er den unge løpsmaskinen Hannah Moen Skasberg tilbake i KIL. Hun har scoret i begge treningskampene i år, og fortsetter der hun slapp etter vårsesongen i fjor. Indreløperen har blitt den reneste målgarantisten for de rødkledte.

 

Hannah Moen Skasberg synes det er gøy å score mål, men tror likevel at det viktigste hun kan bidra med er å jobbe hardt for laget og å gjøre medspillerne gode. 

– Jeg tror mine beste egenskaper som fotballspiller er at jeg har god løpskapasitet, er flink til å sette opp andre og har et godt overblikk.

 

Husk å kjøpe sesongkort. Klikk her for mer informasjon.

 

Spilt fotball siden hun var fire år

Hannah Moen Skasberg begynte å spille fotball allerede da hun var fire år gammel.

-Jeg begynte å spille fotball i Grue. Jeg ble tatt med på sone og krets. Byttet etter hvert klubb til Kongsvinger, hvor jeg spilte vårsesongen 2022. Jeg byttet så klubb til Stabæk sommeren før jeg begynte på videregående. Der spilte jeg frem til slutten av 2022, før jeg nå har byttet tilbake til Kongsvinger, sier Gruejenta, som går første året på NTG, og som liker å være sammen med venner på fritiden.

 

Tror sesongen blir veldig spennende

Ifølge lagkameratene er Hannah Moen Skasberg veldig rolig og kontrollert med ball og er hardtarbeidende på midtbanen.  Hun er en spiller å være trygg på. De har stor tro på at hun har en svært god og innholdsrik fotballkarriere foran seg.

-Det er hyggelig at lagvenninnene og andre har tro på meg. Målet mitt er å bli så god som mulig, og forhåpentligvis være innom et landslag en gang, sier ungjenta, som synes det beste med å spille på damelaget til KIL er samholdet spillerne har med hverandre og den gode lagmoralen.

-Jeg tror sesongen i år blir veldig spennende. Det er jo hardere motstand i år, men jeg tror det kommer til å gå veldig bra uansett. 

Bilde av Hannah Moen Skasberg