Bilde av Kaja Brendengen Rosenlund

Kaja Brendengen Rosenlund er alle backers mareritt

Kaja Brendengen Rosenlund ble kåret til årets talent i fotballkretsen etter fjorårssesongen, og i år vil hun bli enda bedre, tror trener Rune Skasberg, som mener den unge venstrekanten er alle backers mareritt.

 

-En mot en offensivt er Kaja Rosenlund på landslagsnivå. Hun hadde en strålende sesong i fjor med masse målpoeng, og ser ut til å bli enda bedre i år, sier trener Skasberg. 

 

Husk å kjøpe sesongkort. Klikk her for mer informasjon.

 

Spillere som vil veldig mye

Kaja Brendengen Rosenlund er 18 år gammel, og er født og oppvokst i Valdres. Fotballkarrieren startet på ett knøttelag i Valdres som heter Ulnes.

-Jeg har spilt for en del klubber, men vil si det startet i Fagernes il fra jeg var liten. Videre har jeg spilt på både sone og kretslag i min aldersgruppe. Jeg har også spilt på fotballlagene Stange og Ottestad IL før jeg flyttet til Kongsvinger for å gå på NTG, som gjorde det naturlig å gå over til KIL, sier den unge damen, som beskriver laget som et ungt og spennende lag som jobber hardt for hverandre. 

– Det beste med å spille på KIL Damer er spillerne som vil veldig mye, og trenerne som legger ned mye tid og krefter i oss. 

 

All mulighet til å gjøre det like bra som i fjor

Kaja Brendengen Rosenlund tror hennes beste egenskaper som fotballspiller er hurtighet, godt venstre skuddbein og en mot en ferdigheter.

-Mine ambisjoner med fotball er å bli som god som mulig og samtidig ha det gøy med det jeg drivet med. Ambisjonene videre er også å kunne klare å få muligheten til å spille i toppserien som er den øverste divisjonen i Norge. 

-Jeg tror det viktigste jeg kan bidra med er hyggelig sosialt og prestasjonsmessig vil jeg bidra til at vi gjør hverandre gode, og gjøre alt for å vinne sammen med laget., sier Kaja Brendengen Rosenlund, som mener årets sesong blir spennende.

-Vi har all mulighet til å gjøre det like bra som i fjor.

Bilde av Kaja Brendengen Rosenlund