Bilde av Lars Erik Fremming og Morten Aasvangen

Kongsvinger Bilsenter AS støtter KIL Kvinner

I år skal andredivisjonslaget til KIL Kvinner spille med logoen til Kongsvinger Bilsenter på shortsen. Bilsenterleder Lars Erik Fremming gleder seg til sesongstart.

 

-Det er klart at vi må være med og støtte damelaget. Kvinnefotballen har vært i medvind de siste årene, og fått mye positiv og velfortjent blest. Vi er Kongsvingerpatrioter, og liker å støtte når vi kan. Dessuten har vi blitt mer og mer bevisste på at de sponsormidlene vi disponerer må fordeles mellom kvinner og menn, sier Lars Erik Fremming, som selv gikk under navnet «Turbo» under glansdagene på midtbanen til KIL.

 

Skaper større nærhet

Bilsentersjefen gleder seg til årets sesong. Han var ofte å se på hjemmekampene til seriemesterne fra i fjor, og tror at laget vil bite godt fra seg også i år.

-Jeg har snakket med trenerne, og de tror at laget er blitt enda bedre enn i fjor, så det er bare å glede seg, sier Lars Erik Fremming, som følger jente- og kvinnefotballen i Kongsvinger tettere enn de fleste. Og selvsagt, jeg gleder meg også til herrene drar i gang med sin sesong.

-Jeg har trent laget til eldstedatteren min siden 2015. Da var hun seks år gammel. Det er givende og utrolig morsomt å følge utviklingen til de talentfulle unge jentefotballspillerne, sier bilsentersjef Fremming, som håper å få med seg flere av medarbeiderne sine til Gjemselund til sommeren.

-Dette samarbeidet skaper enda større nærhet for alle oss som jobber her. Og vi tror at Kongsvingerfolk setter pris på at vi hjelper hverandre lokalt.

Bilde av Nora Svartkjønnli
Kongsvinger Bilsenter på shortsene til KIL Kvinner. Her bilde av Nora Svartkjønnli.