Bilde av Helene Lexerød

Helene Lexerød er backen som alltid gir alt

Helene Lexerød har travle dager. Når hun ikke spiller fotball, jobber hun på KUSK og NTG-U. I tillegg tar sisteårseleven på NTG opp to fag som privatist. Men på banen er det full satsing. Der er hun backen som alltid gir alt.

 

– Jeg vil spille fotball så lenge jeg synes det er morsomt og til jeg føler at jeg har fått ut mitt potensiale. Så får man se hvor langt det vil fører meg, sier den 19 år gamle damen, som opprinnelig kommer fra Halden.

– Jeg er veldig spent på årets sesong og den nye andre divisjonen. Jeg tror det blir tøffere i år og mer spennende og jevne kamper. Men det er de kampene som er morsomme å spille.

 

Husk å kjøpe sesongkort. Klikk her for mer informasjon.

 

Gleder seg alltid til trening

Helene Lexerud begynte å spille fotball for Tistedalen Turn- og Idrettsforening da hun var seks år gammel. I åtte år spilte hun for moderklubben, før hun gikk til Sarpsborg 08 der hun var ett år. Da hun begynte på NTG meldte hun overgang til KIL der hun nå går inn i sin fjerde sesong. Opp gjennom årene har hun også vært innom sone, krets- og landsdelslag.

Hele Lexerød synes det beste med å spille for KIL Kvinner er samholdet i laget.

-Jeg gleder meg alltid til trening og til å møte jentene. KIL Kvinner er et hardtarbeidende lag som jobber for hverandre og som alltid setter laget først. Vi har et unikt samhold og har alltid et ønske om utvikling. 

 

100 prosent hel ved

Ifølge trener Rune Skasberg er Helene Lexerød 100 prosent hel ved.

-Helene gjør aldri en dårlig trening, og med sitt smittende vesen er hun svært godt likt i gruppa. Hun er god med ball, løpssterk og vanskelig å passere en mot en, sier Rune Skasberg.

Selv mener Haldens-jenta at hun er «Ok med begge bein og en hardtarbeidende fotballspiller». 

Hva tror du er det viktigste du kan bidra med til laget?

-Jeg håper at jeg kan være en du alltid kan snakke med og som folk kan føle seg trygg på.  Jeg setter alltid laget først og prøver alltid å spille andre gode. Dessuten er det viktig for meg å alltid være ærlig.

Bilde av Helene Lexerød