bildet viser Tale Buvarp

Det unge stjerneskuddet Tale Buvarp

Tale Buvarp er et av de nye lokale stjerneskuddene som Kongsvinger har fostret opp de siste årene. 16-åringen er nå i sin første sesong i A-lagstroppen til KIL, og går første året på NTG Kongsvinger.

Jeg startet å spille fotball i KIL da jeg var syv år gammel. I store deler av min karriere har jeg fulgt aldersbestemt lag. I 2019 begynte jeg så smått å hospitere i damelaget. Jeg har spilt en sesong for andrelaget, før jeg nå skal inn i min første sesong i A-lagstroppen. Utenfor KIL har jeg også vært innom sone- og kretslag for Indre Østland fotballkrets, sier Tale Buvarp.

En råtass på banen

Tale Buvarp spiller back, og beskrives som en rask og løpssterk fotballspiller. Hun er en blid jente, som bidrar med positivitet til laget, men er en råtass på banen som går tøft i dueller.

-Kongsvinger fotballklubb har god erfaring ved breddefotballen. Det er en veldig fin klubb for utvikling, og kan være et fint springbrett videre. Klubben er en veldig god treningsarena og har et godt miljø, sier backen som vil gi alt for at laget skal klare målsettingen om å beholde plassen i andre divisjon.

-For egen del håper jeg å kunne fortsette med en god videre utvikling.

bildet viser Tale Buvarp

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?