Lagbilde av KIL Kvinner etter seier mot Stabæk

KIL Kvinner imponerte med sterk seier mot Stabæk 2

KIL Kvinner tok en sterk seier mot Stabæk 2 på Nadderud stadion med 5-1. Med en sterk laginnsats og imponerende individuelle prestasjoner, dominerte KIL Kvinner kampen fra start til slutt og sikret en fortjent seier i årets sesongåpning.

Jevnspilt første omgang

Allerede fra kampstart viste KIL Kvinner at de var klare for oppgaven, og de helrøde styrte spillet de første ti minuttene. Deretter tok Stabæk mer og mer over, og et ballsikkert og godt hjemmelag tok fortjent ledelsen etter 29 minutter. Derfra klarte laget fra skogene å jobbe seg gradvis inn i kampen, og på et frispark av Kaja var Hannah frempå og satte ballen sikkert i mål. Uavgjort holdt seg til pause.

Effektive KIL-jenter i andre omgang

I pausepraten var vi enige om at det var muligheter å straffe Stabæk, og at vi måtte være mer nøye i frispillingsfasen.

Allerede fire minutter ut i omgangen kommer Marie fint frem på høyresiden og spiller ballen perfekt inn bak backtreeren til de blaa. Kaja fanger ballen og slår hardt inn foran mål hvor målsniken Naomi gjør alt rett! 2-1!

Stabæk stilte med flere spillere fra deres toppseriestall, og var tydelig misfornøyde med å ligge under mot Kongsvingerjentene. Etter et par store sjanser til hjemmelaget kontrer KIL strålende, og Kaja setter 3-1 ti minutter før slutt.

Derfra og ut kontrollerer vi kampen godt, og vi setter ytterligere to mål ved Amalie Aasvestad og Kaja Rosenlund.

Trener og kaptein oppsummerer

Kaptein, Emma Håpnes, styrte spillet godt fra sin dype midtbaneposisjon, og oppsummerer kampen slik:

-Veldig fornøyd med måten vi gjennomfører kampen på. Vi møter et veldig godt lag i Stabæk som har mye ball til tider, men uten å skape det helt store. Vi ligger litt lavere enn vi har gjort i tidligere kamper, og synes vi løser det veldig bra som lag. En god og solid kamp, hvor vi skal ta med oss mye av det vi gjør i dag. Vi viser at vi ikke er et enkelt lag å spille mot, og at vi er et lag å regne med i år også.

-En tett og jevn kamp hvor vi er klart best foran begge målene. Vi møter et meget godt lag, og vi skal være stolte av denne prestasjonen oppsummerer trener Rune Skasberg.