Bilde av Nora Svartkjønnli

Det lukter målpoeng av Nora Svartkjønnli

-Gruejenta Nora Svartkjønnli kom opp i A-stallen høsten 2022 og fikk fortjent flere innhopp. I oppkjøringen til årets sesong er det tydelig at hun har tatt nye steg. Nora er en smart spiller som det lukter målpoeng av, sier trener Rune Skasberg.

 

Gruejenta spiller spiss, og gleder seg til sesongen.

-Jeg tror sesongen kommer til å bli bra, har troa på at laget kommer til å prestere bra. Damelaget til KIL er flinke og gode jenter, som gjør så jeg får utviklet meg som fotballspiller. Det er morsomt å spille med dem. Det er snille og gode jenter som gjør treningene morsomme. Det samme med trener teamet. Vi har et godt miljø og treningene blir aldri kjedelige, sier Nora Svartkjønnli.

 

God spilleforståelse

Nora Svartkjønnli er født og oppvokst i Grue, og går i andre klasse på Idrettslinja på Øvrebyen videregående skole. Hun begynte å spille fotball da hun var fem år gammel, og spilte for Grue til hun meldte overgang til KIL da hun var 17 år gammel.

-Jeg begynte å spille på j17 regionallaget, så ble jeg tatt opp til A stall i fjor midt i sesongen. Jeg ble også tatt ut på kretslaget rett før coronaperioden, sier spissen, som tror at god spilleforståelse er hennes beste egenskap som fotballspiller.

-Målet mitt er å nå så langt som mulig, og å utvikle meg som fotballspiller. 

Bilde av Nora Svartkjønnli