Bilde av Anna Gjerde

Humørsprederen Anna Gjerde

Hun har ambisjoner om å bli så god som hun kan bli, og ha det morsomt når hun spiller. Og ifølge treneren er Anna Gjerde en humørspreder av dimensjoner.

 

-Anna Gjerde er en humørspreder utenfor banen og en tøffing på banen. Anna er en god allroundspiller, og går alltid i krigen for laget sitt, sier trener Rune Skasberg.

 

Ønsker å bli så god som mulig

19 år gamle Anna Gjerde kommer opprinnelig fra Eidskog, men bor nå på Kongsvinger der hun går siste året på NTG. I helgene jobber hun på Magnor Glassverk og liker jeg å tilbringe mest mulig tid med familie og venner. Anna Gjerde begynte å spille fotball for Skotterud IL da hun var fem år gammel, og meldte overgang til KIL i 2018.

-Videre har jeg spilt på Eidskog og vært innom sonelag før jeg gikk over til KIL. Jeg har spilt midtbane meste parten av livet, men har i det siste spilt midtstopper. Mine ambisjoner er å bli så god som jeg kan bli, og ha det morsomt mens jeg spiller, sier den unge damen, som mener at duellstyrke, pasningsfot og hodespill er hennes beste egenskaper som fotballspiller.

 

Husk å kjøpe sesongkort. Klikk her for mer informasjon.

 

Alltid jobbe for laget

Anna Gjerde beskriver KIL Kvinner som «et ungt lag med enorm lagmoral, stå på vilje og ferdigheter».

-Det beste med å spille på KIL er samholdet, gleden og vinnerviljen. Det er et trygt og ungt lag hvor laget kommer først. Jeg synes det er viktig å ha fokus på laget og hvordan vi kan prestere best mulig sammen. Hvis vi klarer å jobbe som et lag vil også enkeltspillere skinne og prestere på sitt beste. Alltid jobbe for laget. Jeg tror jeg kan bidra med godt humør og innsats.

-Hva tror du om årets sesong?

-Jeg tror årets sesong blir tøff med mange gode lag, men jeg tror vi har en god sjanse på å nå langt hvis vi spiller på vårt beste, sier Anna Gjerde.

Anna Gjerde og Marie Sebazungu