KIL Fotball fikk utmerkelsen kvalitetsklubb

Under en kort seremoni i forkant av KIL Kvinner sin hjemmekamp mot LSK2 fredag 12. mai, fikk styret i KIL Fotball overrakt den høythengende utmerkelsen «kvalitetsklubb» av Tom Henning Hovi fra Indre Østland Fotballkrets.

 

-Dette viser at vi har tingene i orden, og at vi oppfyller alle kravene som fotballforbundet stiller til hvordan en klubb skal drives. Dette betyr mye for oss i ledelsen, for samarbeidspartnerne våre, og ikke minst for alle medlemmene i KIL Fotball, sier daglig leder Morten Aasvangen.

 

Mye på plass lenge

Det var klubbutvikler Tom Henning Hovi fra NFF Indre Østland som kunne overrekke diplomer, vimpel og blomster som synlig bevis på at KIL Fotball nå er godkjent som «kvalitetsklubb» av Norges Fotballforbund.

-KIL har hatt mye på plass lenge, og det siste året har klubben valgt å ta de siste skrittene slik at de nå oppfyller alle de 19 kriteriene som kreves av en kvalitetsklubb, sa Hovi under overrekkelsen.

 

Høy standard

Ifølge Norges Fotballforbund er en kvalitetsklubb en klubb som har oppnådd en høy standard når det gjelder organisering, aktivitetstilbud og utvikling av spillere og trenere. Disse klubbene er anerkjent for fokus på kvalitet i alle aspekter av fotballvirksomheten. En kvalitetsklubb må blant annet å ha et klart definert verdigrunnlag og en tydelig sportsplan som legger til rette for utvikling av både bredde- og toppspillere, og et godt og inkluderende miljø der spillere og trenere trives og får utvikle seg.

 

Du kan lese mer om NFF Kvalitetskubb ved å klikke her.