bildet viser Jørn Karlsrud - Foto: kil.no

Jørn Karlsrud forsterker trenerteamet

KIL Fotball mener alvor med kvinnesatsingen. Fra høsten slutter Jørn Karlsrud seg til trenerteamet, og den gamle Kongsvinger-legenden gleder seg stort.

 

-Det skjer mye med kvinnefotballen for tiden. Det er en voldsom utvikling mange steder i Norge, og jeg er sikker på at man mener alvor med damelaget også her på Kongsvinger. Jeg har sett de fleste av hjemmekampene i vårsesongen, og jeg synes det ser skikkelig lovende ut. Det skal bli moro å bli bedre kjent med spillerne, og se hva jeg bidra med til laget, sier Jørn Karlsrud.

Superhappy

Daglig leder Morten Aasvangen var storfornøyd da han i begynnelsen av juni kunne presentere signeringen av Jørn Karlsrud.

-Jørn har så mye fotballfaglig kompetanse, at han uten tvil vil ha mye å tilføre spillerne. Dessuten har han en legendestatus her på Gjemselund, som forhåpentligvis vil bidra til å øke oppmerksomheten rundt laget og kvinnesatsingen vår, sier kil-lederen, og forteller at Jørn Karlsrud skal være på plass til den første treningen etter sommerferien.

Også hovedtrener Rune Skasberg er glad for at Jørn Karlsrud endelig har takket ja til å forsterke trenerteamet til kvinnelaget.

-Vi har ønsket Jørn med lenge, og vi er superhappy med at en så rutinert og profilert fotballperson har takket ja til å bli med på satsingen vår. Sammen med Pål Håpnes og Jørn Karlsrud kan vi nå gi jentene enda bedre oppfølging slik at vi kan legge til rette for god utvikling for våre ambisiøse og gode spillere, sier Skasberg.

bildet viser Kronekamp 18. juni 2022

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?