bildet viser Lars Erik fremming og Kongsvinger Bilsenter støtter kronekampen og økt satsing på KIL Kvinner

Derfor støtter vi kronekampen

-Det er klart vi vil være med når jentene har kronekamp. Jeg håper på masse folk, så får det heller være at kampen da blir dyrere for oss.

Det sier den gamle KIL-legenden Lars Erik Fremming, som gikk under tilnavnet ‘Turbo’ i sine glansdager på Gjemselund. I dag er han daglig leder for Kongsvinger Bilsenter AS, som er flittig sponsor av byens fotballstoltheter.


Fin og morsom fotball

Kongsvinger Bilsenter AS har støttet den tilsvarende kronekampen for herrelaget i flere år, og Lars Erik Fremming sier det bare skulle mangle at de også støtter damene på samme måte. Han tror kvinnefotball vil ha mye å si for byen i årene som kommer, og mener at laget fortjener all den oppmerksomhet og støtte det kan få.

Kvinnefotballen er, fullt fortjent, på fremmarsj både nasjonalt og internasjonalt, og det gleder meg veldig.

– Jeg synes laget har prestert over forventning så langt i sesongen. De spiller skikkelig fin og morsom fotball. Det er åpenbart god kompetanse i trenerteamet, og det er gjort en flott jobb med laget. Jeg må innrømme at jeg før sesongen ikke var helt trygg på at de skulle klare å holde seg i toppen, men dette ser veldig bra ut, sier Fremming, som gleder seg stort til kronekampen på lørdag.

-Jeg skal på kampen, og avslutter med en oppfordring. Dette laget fortjener flere tilskuere, så kom dere på kamp på Gjemselund Lørdag klokken 14.00!


Hjørnesteinsbedrift fra Odalen også med

En annen lokal bedrift som bidrar til kronekampen er Veflen Entreprenør. Selskapet med hovedbase på Slobrua med over hundre ansatte ser viktigheten av å løfte frem jentefotballen i regionen:

-Det å bidra til å løfte jentefotballen var lett å si ja til. Vi heier på topp og bredde lokalt, og bidrar med det vi kan, sier daglig leder Hans Otto Veflen.

-Som fotballinteressert har jeg registrert større satsing på damefotballen i Europa, og det gleder meg at det samme skjer i Norge. Lokalt er Kongsvinger et naturlig sted for et topplag innen damefotballen så jeg håper denne kampen er starten for en større satsing på KIL Kvinner, avslutter Veflen.

bildet viser Kronekamp 18. juni 2022

Ønsker du å bidra til økt satsing på jentene i Kongsvingerregionen?