bildet viser KIL Kvinner vant komfortabelt borte mot Lillehammer

Maktdemonstrasjon i OL-byen

Det var ingen tvil om hvem som kom til å stikke av med poengene i oppgjøret på Stampesletta. KIL var best i alt og vant enkelt 6-0.

Enveiskjøring i første omgang

I første omgang trillet målene inn bak hjemmelagets gode målvakt med få minutters mellomrom. De rødkledde var i det lekne hjørnet, og viste frem angrepsspill av ypperste klasse.

-Det jentene viser i første omgang er rett og slett klasse, sier trener Rune Skasberg.

-Vi slipper ball i de rette øyeblikkene og vi var gode til å finne rom mot et lavtliggende hjemmelag. I tillegg var vi svært gode i gjenvinningsspillet.

Sjansesløseri etter pausen

Andre omgang sto ikke helt i stil med første omgang, men

-Hjemmelagets målvakt var strålende i andre omgang. Vi hadde definitivt nok sjanser til å komme opp i tosifret antall scoringer, men 6-0 er mer enn bra nok, oppsummer Skasberg.