bildet viser KIL - Storhamar

Festfotball og sjansebonanza

Det var til tider festfotball og den reneste sjansebonanza på Gjemselund da KIL damer sendte gjestene fra Storhamar hjem med 0 – 5 i bagasjen. Det kunne vært mye, mye mer.

 

Kaia B. Rosenlund (8. min.), Hannah Moen Skasberg (39. Min.), Marie-Claire Hirwa Sebazungu (45. Min), Victoria Møller (74. Min.) og Sara Engel Fjeldseth (90. Min.) scoret hvert sitt flotte mål. Det var bare tilfeldigheter og små marginer som gjorde at det ikke ble dobbelt så mange.

-Det var en bra kamp, og mye fin fotball.  Vi er en sammensveiset gjeng, og når vi får spillet til å sitte slik som i dag, så vises det på banen også, sier målscorerne.

Klasseforskjell

Det unge, talentfulle mannskapet til trenerne Rune Skasberg og Pål Håpnes har overbevist så langt i sesongen med offensivt, hurtig og lekent spill. 11 – 0 i målforskjell på de to første seriekampene er langt over forventningene. I dagens kamp var det klasseforskjell på lagene, og motstanderne fra Hamar ble regelrett løpt i senk.

Alle de fem målene var flotte, men spesielt de to siste var rene perler. Langskudd i krysset direkte frisparkmål er ikke hverdagskost på Gjemselund.

-Det starta med litt kål foran blokka, og jeg skjønte at keeper ikke hadde full oversikt. Så da var det bare å klinke ballen i hjørnet, ler Victoria Møller.

-Jeg var litt usikker på om jeg skulle gå for innlegg eller skudd, men så hvisket Mille (Leer Sandstad) til meg at jeg skulle prøve å skyte. Det ble et kjempebra treff, og det var deilig å se den ballen i mål, sier Sara Engel Fjeldseth.

Hvis det unge damelaget til KIL forsetter slik de har begynt årets sesong, kommer det til å bli mange festlige stunder på Gjemselundi år. Dette laget fortjener fulle tribuner.

KIL Kvinner – Storhamar 5-0 (3-0)

Ca. 100 tilskuere

1-0, 8 min: Kaja Brendengen Rosenlund

2-0, 39 min: Hannah Moen Skasberg

3-0, 45 min: Marie-Claire Hirwa Sebazungu

4-0, 74 min: Victoria Sunde Møller

5-0, 90min: Sara Engel Fjeldseth


Onsdag møter jentene Ull/Kisa i 1. runde i NM. Møte opp på Gjemselund kl 18:00 og støtt jentene!


Klikk her for tabell og kampprogram.

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?