bildet viser Frida Grønhella

Goalgetteren Frida Stangnes Grønhella

Frida Stangnes Grønhella har bøttet inn mål omtrent siden hun ble født. Nå håper den 18 år gamle goalgetteren fra Eidskog på en ny god sesong for KIL.

 

– Fotballkarrieren min begynte på Eidskog. Der spilte jeg fra jeg var fem år til jeg ble 14, 15. Jeg spilte også en sesong på kretslaget til Indre østland i 2017.  I 2018 gikk jeg til KIL, og her har jeg vært siden. Jeg spilte mine første kamper med A-laget høsten 2019 og var en del av troppen i 2020, sier Frida Stangnes Grønhella, som for tiden er elev på NTG Kongsvinger.

 

Veldig gøy å spille i KIL

Frida Stangnes Grønhella har lyst til å bli så god som mulig og se hvor langt hun kan nå som fotballspiller. Ifølge lagvenninnene er hun en typisk goalgetter: Kvikk, rask, stødig, hardtarbeidende og med en upåklagelig arbeidsmoral.

 

-Det hadde selvfølgelig vært veldig gøy å etter hvert kunne spille på et høyere nivå og satse stort. Det er veldig gøy å spille i KIL. Vi er gode venner, har troa på hverandre og kjemper bra sammen! Ambisjonene for denne sesongen er vel å holde oss i andre divisjon, og gjøre en bra sesong. Siden det skal bli et nytt system hvor divisjonene og plassene blir færre, gjelder det å kjempe seg til en av de plassene som er igjen, og det har jeg selvfølgelig stor tro på at vi klarer! 

bildet viser Frida Grønhella

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?