bildet viser Victoria

Midtstopperkjempen Victoria Møller

-Det å spille på KIL er noe jeg har stor glede av fordi det er hjembyen min. Jeg vokste opp med å se på damelaget spille, og nå er jeg der selv.

 

Det sier den 19 år gamle midtstopperen Victoria Møller. Jenta med nummer to på drakta er født og oppvokst i Kongsvinger og går sjette året på NTG.

-Fotball-linja, selvfølgelig. Jeg har gått på NTG i snart seks år siden jeg også gikk på NTG-U, som er ungdomsskolen til NTG. Jeg bor fortsatt komfortabelt hjemme hos mor og far. 

 

Drømmer om utlandet og landslaget

-Jeg har spilt for KIL hele livet. Jeg ble tatt opp på j17 laget da jeg var 15 år, og ikke så lenge etter det ble jeg også tatt opp på andrelaget til damene som spilte i tredje divisjon. Da jeg var 16 år ble jeg tatt opp i A-lagstroppen. Jeg hadde en ankelskade i 2018 som førte til en operasjon og omtrent åtte måneder fravær fra fotballen. Jeg var også en del av kretslaget i Indre Østland fra 2016 og frem til den siste samlingen i 2019, sier Victoria Møller, som av lagvenninnene beskrives som en tøff og fair spiller på banen. De mener også at hun har god ballkontroll, og også er veldig omtenksom og tar vare på spillerne på laget.  

Ambisjonene jeg har på vegne av laget denne sesongen er at vi blir blant topp fire, og dermed holder oss i andredivisjon. Jeg har ambisjoner om å spille i en toppserieklubb, og så har jeg selvfølgelig drømmer om å spille i utlandet og på landslaget.

bildet viser Victoria Møller

Ønsker du å bli en del av vårt team som støttespiller?