bildet viser Styreleder Kjetil Moe Løberg og sportslig leder Patrick Holtet i KIL Fotball

For en festdag!

Det ble en festdag med stor F da KIL Fotball inviterte til storstilt feiring på Gjemselund søndag 10. september. Barn og voksne storkoste seg i sommersola, og kvinnelaget storspilte under kronekampen. Hele 930 tilskuere fant veien til tribunene under kampen. Det ga et sårt tiltrengt rekordtilskudd til klubbkassa.

 -En kongedag. Det kunne ikke blitt bedre. Strålende vær, ungene har kost seg og jentene spilte jo helt fantastisk, strålte KIL-sjef Morten Aasvangen, som likevel jublet aller høyest da kronebeløpet ble kjent.

-428.767 kroner og 50 øre. Det er mer enn jeg hadde turt å håpe på, og tilstrekkelig til at vi kan opprettholde satstingen på det talentfulle kvinnelaget vårt.

 

bildet viser Jesper Grundt og Adem Güven
Jesper Grundt og Adem Güven var imponerte over ferdighetene til de unge fotballspillerne. Her deler de ut pokaler til premievinnerne.

De kan jo skyte hardt!

Festdagen startet på best mulig måte med sommertemperaturer, strålende solskinn og treerfotballturnering for de aller yngste. Det var jubel og applaus over hele Rimfeldtbanen da opp mot hundre av morgendagens helter og heltinner fra hele distriktet møttes til innbyrdes dyst på treerbaner.

Sponsorene til KIL Fotball satte farge på festdagen med snekkerverksted fra ØM Fjeld Byggshop, gratis pølser og frukt fra KIWI, lykkehjul med flotte premier fra Sparebank1 og Sport 1 Kongsvinger. Lekre gulrøtter fra Skarstad, Kongsvinger Bilsenter AS, Bilia og Sulland viste frem noen av de flotte bilene sine.

Mange av barna syntes det var aller mest stas å få treffe to av heltene fra Obosligalaget til KIL Toppfotball, og både Adem Güven og Jesper Grundt var imponert over de unge talentene.

-Det er mange av dem som er skikkelig flinke. Og de kan jo skyte hardt!

 

bildet viser Snekkerverkstedet til Svein Gunnar Sæther og Ole Jonny Wiik fra ØM. Fjeld Byggshop på kronekampen til KIL Kvinner
Svært populært: Snekkerverkstedet til Svein Gunnar Sæther og Ole Jonny Wiik fra ØM. Fjeld Byggshop, som mente at det er viktig å begynne tidlig for å sikre rekrutteringen til yrket.

 

Scoringsshow og festfotball

Festdagen ble avsluttet med kronekampen mellom KIL Kvinner og Medkila, og foran et rekordstort publikum på 930 tilskuere vartet hjemmelaget opp med scoringsshow og festfotball. Hele 7-0 sto det på måltavla da dommeren blåste av kampen og festdagen til trampeklapp fra begeistrede hjemmesupportere. Kongsvingers beste fotballkvinner fikk mange nye tilhengere denne vakre festsøndagen.

 

bildet viser Linn-Amalie Evjebråten, Marthe Sand, Anne-Marie Andersson og Ingunn Sørli fra Kiwi som delter ut gratis pølser på kronekampen til KIL Kvinner
Gratis pølser og frukt fra Kiwi: Linn-Amalie Evjebråten, Marthe Sand, Anne-Marie Andersson og Ingunn Sørli fra Kiwibutikkene på Roverud og Kongsvinger delte ut gratis godsaker, og var overrasket over at de fleste barna heller ville ha frukt enn pølser.

 

bildet viser Fremming foran biler som var utstilt på kronekampen for KIL Fotball
Gammel fotballhelt: Det var mange som stakk innom «Turbo-Fremming» og tok en kikk på de flotte bilene fra Kongsvinger Bilsenter AS.