KIL-spillerne feirer foran rekordstort publikum

Festfotball på festdagen

For en dag! For et lag! For en kamp! Rekordmange 930 tilskuere hadde møtt opp på Gjemselund da KIL Kvinner tok imot Medkila til kronekamp søndag 10. september. Og et begeistret publikum fikk valuta for fremmøtet. Hele 7-0 sto det på resultattavla da dommeren blåste av kampen.

 

-Helt perfekt. Det kunne ikke vært bedre. Vi spilte en veldig god kamp mot et lag som er bedre enn det de fikk vist i dag, og det er en helt enorm følelse å spille foran et så stort publikum. Jeg håper mange av de som kom og så oss i dag koste seg såpass at de har lyst til å komme tilbake. Det er noe helt spesielt å spille med publikum i ryggen, sier kaptein Emma Lien Håpnes.

 

Håper på mer fotballglede

Ingrid Hellerud Ihlebekk scoret de to første målene, og var også sterkt delaktig i selvmålet som førte til 3-0 til hjemmelaget. Venstrekanten spilte en meget god kamp, og var en konstant trussel for motstanderforsvaret helt til hun ble byttet ut midtveis i andre omgang.

-Når det er så mange som stiller opp så er det viktig å vise hvor gode vi er og hvorfor folk skal fortsette å komme å se på oss framover også. Vi håper jo at så mange som mulig har lyst til å dele fotballgleden sammen med oss. Jeg håper folk har kost seg med kamp i dag, sa hun til MittKongsvinger etter kampen.

 

Også Marie-Claire Hirwa Sebazungu noterte seg for to flotte scoringer, mens Naomi Griffin og Aurora Skjelbred Ellingsen avsluttet målkalaset. Sistnevnte debuterte i forrige hjemmekamp, og fortalte til MittKongsvinger at hun kjente på nervene også i denne kampen.

 

-Det er selvfølgelig gøy med så mye publikum og det er veldig spennende. Jeg var litt nervøs før jeg skulle utpå, men det gikk fint. Vi hadde jo full kontroll hele kampen og det gikk fint å komme innpå da. Jeg håper alle publikummerne kommer tilbake neste gang. Det burde de.

Kampfakta

KIL Kvinner – Medkila 7-0 (4-0)

Gjemselund stadion, 930 tilskuere

1-0, 14 min: Ingrid Hellerud Ihlebekk

2-0, 17 min: Ingrid Hellerud Ihlebekk

3-0, 34 min: Selvmål

4-0, 44 min: Naomi Griffin

5-0, 56 min: Marie-Claire Hirwa Sebazungu

6-0, 83 min: Aurora Skjelbreid Ellingsen

7-0, 85 min: Marie-Claire Hirwa Sebazungu

 

 

Tabell finner du ved å klikke her.

Neste hjemmekamp: KIL - KFUM
Lørdag 23. september kl. 14:00 Gjemselund stadion